my gread post

Friday, August 19, 2011

puase da sampai!!`~hummm!:P

hye n assalamualaikum readers,

kembali lagi di blog . tak sampai seminggu rasanya dengan entry yang sebelum nih..
berpuasa dalam kehidupan berasrama memang meletihkan .
pukul 4 lebih dah bangun untuk bersahur dan terus menerus tanpa rehat yang cukup
sehingga waktu malam untuk tidur .


memang awesome penat lah kan . sure tak tipu .
bukti? buat julung kalinya waktu pendidikan Islam aku tidur memanjang except hari Khamis laa..
waktu lain ada juga tertidur and tersengguk-sengguk . 
kerja yang banyak disertakan dengan letih yang MAKSIMUM


tapi apa-apa pun hidup perlu diteruskan .
anyway , ni Pulang Bermalam terakhir sebelum bercuti bagi Aidilfitri .
sepatutnya setiap minggu pb tapi entah kenapa "umi"(pengetua) tidak membenarkannya .
dah macam pelajar pmr n spm wei nasib form4 tahun ni .
form 1 and form 2 dapat pb every week rasanya . sepatutnya untuk hari ini tak ada pb tapi
MT form 4 minta kat pengetua agar dapat pb . kami kalau boleh nak pb hari bukan minggu depan sebab minggu depan tu tengah-tengah ujian . jadi menganggu sedikit untuk ulang kaji kalau balik rumah .
tapi lain pula yang dapat....huh..dunia-dunia .


jadi selepas ini kena tunggu entry lepas raya lah . facebook pun....hurmm..
tak perlu cerita lah . senasib dengan blog punya nanti .
well , i like this song...what song?
yang ada kat blog ni lah . entah kenapa aku addict dengan bunyi alunan piano sekarang...
hahaa...


well , me with her just friend
cuma macam ada tanda-tanda jek..haha
jangan tanya lebih-lebih mengenai dua ayat di atas ini .
aku sengaja mencarut untuk mencapap...haha


apa-apa pun .
saya sayang astro tutor kerana banyak membantu saya..
hahaa....


eh eh pagi tadi nampak "eye to eye" Bob Lokman..
dia bagi kuliah Subuh kat surau puncak alam pagi tadi .
tapi aku dengar opening jek . sebab dah ngantuk sangat..jadi "tertidur"


dah dah...berhenti !!